09-09-2022

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 1 Mașinist instalatii hidrotehnice la Exploatare Intretinere Captari Secundare Nord Pompaj / Atelier Exploatare Intretinere Captari Secundare - UHE Dorin Pavel - SH Ramnicu Valcea - 08.09.2022

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ şi EXTERNĂ organizat în data de 08.09.2022 pentru ocuparea postului de mașinist instalații hidrotehnice la Exploatare Întreţinere Captări Secundare Nord Pompaj, Atelier Exploatare Întreţinere Captări Secundare, UHE Dorin Pavel  din cadrul SH Rm. Vâlcea, sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane si Comunicare – SH Rm. Vâlcea și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNŢ, la sediul SH Rm. Vâlcea / Serviciul Resurse Umane şi Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestaţii) se vor afişa în data de 13.09.2022.

 

Prezentul ANUNŢ rămâne valabil şi pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestaţii.

 

Abonati-va la newsletter