30-06-2023

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 1 post de Consilier Juridic la Biroul Activitati Corporative si 1 post de Consilier Juridic la Biroul Consultanta din cadrul Serv. Consultanta si Activitati Corporative – Dep. Juridic - 29.06.202

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNA si EXTERNA, organizat în data de 29.06.2023 pentru ocuparea a 1 post de Consilier Juridic la Biroul Activitati Corporative si 1 post de Consilier Juridic la Biroul Consultanta din cadrul Serviciului Consultanta si Activitati Corporative – Departament Juridic - Executiv Hidroelectrica S.A., sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 06.07.2023.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

 

Abonati-va la newsletter