16-03-2022

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 1 inginer–Serviciul UCCH si 1 expert–Serviciul Mentenanta Constructii/Departament UCCH si Mentenanta Constructii/Executiv Hidroeletrica S.A. - 15.03.2022

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNA și EXTERNA organizat în data de 15.03.2022 pentru ocuparea unui post de inginer – Serviciul UCCH – Departament UCCH si Mentenanta Constructii - Executiv Hidroelectrica S.A. si a unui post de expert – Serviciul Mentenanta Constructii – Departament UCCH si Mentenanta Constructii - Executiv Hidroelectrica S.A. sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizatională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 18.03.2022.

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

 

Abonati-va la newsletter