16-06-2023

Anunt rezultate interviu cu recrutare interna si externa, pe perioada deter. de 6 luni, 1 post de referent de specialitate la Serviciul Infrastructuri Critice - Dep. Securitate, Infrastructuri Critice si Situatii de Urgenta - Executiv S.A. - 15.06.2023

Rezultatele interviului cu recrutare INTERNĂ si EXTERNĂ, organizat în data de 15.06.2023 pentru ocuparea, pe perioada determinata de 6 luni, a postului de Referent de specialitate - Serviciul  Infrastructuri  Critice - Departament Securitate, Infrastructuri Critice si Situatii de Urgenta - Executiv Hidroelectrica S.A. sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la interviu, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 20.06.2023.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale interviului, daca nu se depun contestatii.

Abonati-va la newsletter