21-02-2023

Anunț rezultate interviu cu recrutare interna și externă 1 Inginer la Serv. Evaluari-Reevaluari si Proceduri Intabulare (Serv. Evidenta si Administrarea Patrimoniului Imobiliar), cu loc de muncă la SH Bistrita - Executiv Hidroelectrica S. A. - 20.02.2023

Rezultatele interviului cu recrutare EXTERNĂ și INTERNĂ, organizat în data de 20.02.2023 pentru ocuparea pe perioada determinată, pe durata suspendarii CIM a titularului postului pentru concediu medical de maternitate si respectiv pentru concediu pentru crestere copil, a postului de Inginer la Serviciul Evidenta si Administrarea Patrimoniului Imobiliar – Departament Patrimoniu - Executiv Hidroelectrica S.A., cu loc de munca la SH Bistrita, sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (in caz de contestatii) se vor afişa în data de 24.02.2023.

 

Prezentul ANUNT ramane valabil si pentru rezultatele finale ale concursului, daca nu se depun contestatii.

 

 

Abonati-va la newsletter