09-05-2023

Anunț rezultate interviu cu recrutare interna și externă, pentru ocuparea pe perioada determinata de 6 luni, 1 post de Expert la Serviciul Relatii cu Actionarii/Investitorii, Raportare si IPO - Executiv Hidroelectrica S. A. - 08.05.2023

Rezultatele interviului cu recrutare EXTERNĂ și INTERNĂ, organizat în data de 08.05.2023 pentru ocuparea pe durată determinată de 6 luni, a postului de Expert la Serviciul Relatii cu Actionarii/Investitorii, Raportare si IPO – Departament Strategie, Diversificare Afaceri si Relatia cu Investitorii - Executiv Hidroelectrica S.A., sunt disponibile la Serviciul Dezvoltare Organizațională și au fost comunicate candidaților înscriși la interviu, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării, la sediul central al Hidroelectrica - Departamentul Resurse Umane - Serviciul Dezvoltare Organizațională sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afişa în data de 11.05.2023.

 

Prezentul ANUNT rămâne valabil și pentru rezultatele finale ale interviului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter