10-09-2021

Anunt rezultate concurs cu recrutare interna si externa 2 posturi electricieni ecluza la Sectia Operare Ecluza PF I - Personal operativ si Profilaxie si intretinere instalatii ecluza - SH Porţile de Fier - 09.09.2021

Rezultatele concursului cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ organizat în data de 09.09.2021 pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a unui post de electrician ecluză în cadrul Secției Operare Ecluză PF I – personal operativ -  S.H. Porțile de Fier și a unui post de electrician ecluză în cadrul Secției Operare Ecluză PF I – profilaxie și întreținere instalații ecluză -  S.H. Porțile de Fier, sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane și Comunicare – SH Porțile de Fier și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNȚ, la Serviciul Resurse Umane și Comunicare – SH Porțile de Fier, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afişa în data de 20.09.2021.

 

Prezentul ANUNȚ ramâne valabil și pentru rezultatele finale ale concursului, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter