11-06-2021

Anunt rezultate probă practica cu recrutare internă și externă, 1 mașinist turbine, pe durată determinată de 6 luni,la pct. de lucru CHE Gilău I si 1 electrician șef tură, pe durată determinată de 6 luni,la pct. de lucru CHE Florești II-SH Cluj-10.06.2021

Rezultatele probelor practice cu recrutare INTERNĂ și EXTERNĂ organizate în data de 10.06.2021,pentru ocuparea postului de masinist turbine, durată determinată de 6 luni, la punctul de lucru CHE Gilau I/ CHE Gilau I – CHE Gilau II/Secția Exploatare Somes Colibita/SH Cluj, respectiv pentru ocuparea postului de electrician sef tura, durată determinată de 6 luni, la punctul de lucru Floresti II/CHE Floresti I- CHE Floresti II/ Sectia Exploatare Somes –Colibita/SH Cluj sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane și Comunicare din cadrul SH Cluj și UHE Oradea și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

 

Contestațiile se pot depune în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNȚ, la Serviciul Resurse Umane și Comunicare din cadrul SH Cluj, iar rezultatele finale (în caz de contestații) se vor afişa în data de 16.06.2021.

 

Prezentul ANUNȚ rămâne valabil și pentru rezultatele finale ale probei practice, dacă nu se depun contestații.

Abonati-va la newsletter