22-06-2023

Anunț rezultate probă practică cu recrutare interna si externa 1 Electrician Sef Tura la CHE Zavideni - CHE Dragasani (punct de lucru CHE Dragasani) - SH Ramnicu Valcea - 22.06.2023

Rezultatele probei practice cu recrutare INTERNĂ şi EXTERNĂ organizate în data de 22.06.2023 pentru ocuparea, pe perioadă determinată, respectiv pe durata suspendării contractului individual de muncă al titularului postului, a postului de electrician șef tură la CHE Zăvideni - CHE Drăgășani (punct de lucru CHE Drăgășani)/ Sectia Exploatare Valcea Sud din cadrul SH Rm. Vâlcea, sunt disponibile la Serviciul Resurse Umane si Comunicare – SH Rm. Vâlcea și au fost comunicate candidaților înscriși la concurs, prin telefon sau e-mail.

Contestațiile se pot depune în termen de o (1) zi lucrătoare de la data afişării prezentului ANUNŢ, la sediul SH Rm. Vâlcea / Serviciul Resurse Umane şi Comunicare sau pe adresa de e-mail de pe care s-au primit rezultatele, iar rezultatele finale (în caz de contestaţii) se vor afişa în data de 26.06.2023.

Prezentul ANUNŢ rămâne valabil şi pentru rezultatele finale ale probei practice, dacă nu se depun contestaţii.

Abonati-va la newsletter