HIDROELECTRICA este o societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, avand ca obiect principal de activitate producerea de energie electrica prin utilizarea resurselor hidroenergetice din Romania.
Infiintata in anul 2000, HIDROELECTRICA a reusit sa se impuna pe Piata de Energie din Romania datorita experientei, credibilitatii si flexibilitatii sale, fiind in prezent principalul producator si furnizor de energie din Romania cat si principalul furnizor de servicii de sistem.
Rezultatele excelente precum si angajamentul nostru pentru calitate ne confirma ca un sistem de referinta al industriei energetice.


MISIUNEA NOASTRA:
sa fim lideri in producerea energiei electrice si a serviciilor de sistem, intr-o maniera responsabila fata de mediu si societatea civila.


VIZIUNEA NOASTRA:
munca bazata pe cel mai inalt standard si profesionalism, orientare spre cerintele clientilor nostri si consolidarea relatiilor cu acestia pe baza unor parteneriate comune, conformarea intregii activitati la cerintele sistemului calitatii, respect fata de salariatii nostri, ei fiind cea mai valoroasa resursa, gospodarirea responsabila a celei mai pretioase resurse: apa.

VALORILE NOASTRE:
• principii morale si etica in afaceri;
• inalte standarde profesionale;
• angajament pentru calitate;
• spirit de echipa,;
• peisaj industrial in armonie cu mediul inconjurator.

Credem cu tarie ca atat viziunea cat si valorile noastre ne-au condus la atingerea telurilor stabilite si intentionam ca prin dinamica activitatilor noastre si printr-o continua dezvoltare sa facem posibila indeplinirea a noi obiective strategice.

Strategia noastra cuprinde obiective pe termen lung care reflecta cererile economiei nationale referitoare la asigurarea resurselor, sigurantei si eficientei energetice, utilizarea resurselor regenerabile si protectia mediului.